«« Első « Előző  1 2  Tovább » Utolsó »»
2015. június 10.
Megjelent, és két évig folyamatosan pályázható a KKV-k kapacitásbővítő beruházásainak támogatását célzó pályázati felhívás.
Lássuk a részleteket, és a felhívás kritikus pontjait!
2015. június 9.
Hosszú hónapok óta várt ezekre a pályázatokra a hazai gazdasági élet majd' mindegyik szereplője, s most végre itt vannak. Lássuk, mik a lényeges pontjai az új pályázati felhívásoknak!
2015. március 25.
A minap megjelent Magyar Közlönyből látható már a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program idei pályázati menetrendje.
2014. október 21.
A napokban megjelentek a Széchenyi 2020 első pályázati kiírásai, melyek közül a legfontosabb felhívás alapján hazai vállalkozások 50%-os támogatási intenzitással termelési kapacitásukat tudják bővíteni.
2014. április 16.
2014. április 28 és május 12 között nyújtható be a mostani kiírás szerint az a pályázat, melyen nem állami fenntartású nevelési-oktatási intézmények pályázhatnak intézményi mozgásprogramok és egészségfejlesztési programok lebonyolítására.
2014. január 10.
Magyarország mielőbb szeretné kiírni az új uniós pályázatokat, amelyek várhatóan év közepén már meg is jelennek - derült ki a Szabad Európa Vitanapok konferenciasorozat pénteki budapesti rendezvényén. A rendezvényen beszédet mondott Cséfalvay Zoltán gazdaságstratégiáért felelős államtitkár és Csepreghy Nándor fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár.
2014. január 8.
Január 1-jével jogutódlással megszűnt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Az uniós fejlesztési programok végrehajtása a szaktárcákhoz került, míg a források felhasználását a Miniszterelnökség koordinálja.
2012. február 20.
Mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül.
2012. február 15.
A támogatás célja a mikrovállalkozások fejlesztése kombinált megoldással: vissza nem térítendő támogatással és mikrohitellel, együttesen.
2012. február 9.
Pályázat infrastrukturális és ingatlanberuházásra, IT-fejlesztésre, minőségbiztosítási rendszerek bevezetésére, eszközbeszerzésre, piacra jutás támogatására, vállalati HR fejlesztésre, tanácsadás igénybevételére.
«« Első « Előző  1 2  Tovább » Utolsó »»
Hírlevél
Kiemelt referenciáink
Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az Iniciál Autóház Kft-nél
A projekt közel 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Játszótér építése Öskü, Hajmáskér és Sóly településeken az Árvalányhaj Turisztikai Egyesület által
Játszótér építése Öskü, Hajmáskér és Sóly településeken az Árvalányhaj Turisztikai Egyesület által
20 nyertes pályázat Házi és közösségi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt pályázati kategóriában
A mintaprojektek összesen több mint 160 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültek.
Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) pályázatok
A projekt 48,3 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Sütőipari gépek beszerzése a PANNON SÜTŐ Kft. részére
A projekt 14,7 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.