EuroConsult Pályázatkészítő Iroda bemutatása

Az EuroConsult Pályázatkészítő Irodát azzal a céllal hoztuk létre, hogy hazai és európai uniós pályázati forrásokból segítsük a magyar vállalkozások, települések és társadalmi szervezetek fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását.
Több mint húsz éves stratégiai-, üzleti- és projekttervezésben szerzett tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz megvalósítani egy projektet még annak ellenére is, ha rendelkezésre áll a megfelelő anyagi háttér.  Elengedhetetlen a precíz pénzügyi tervezés, a kivitelezés ellenőrzése és a projekt által felemésztett pénzügyi forrás előteremtése.

Több mint pályázatírás

A pályázatírás bonyolult és összetett rendszer. Egy apró hiba miatt akár jelentős pályázati forrásról kell lemondanunk, búcsút intve ezzel a komoly beruházásnak.
Az EuroConsult Pályázatkészítő Iroda nem egy a sok pályázatíró cég közül. Mi nem pályázatokat írunk, hanem projekteket menedzselünk. Munkánk tehát nem fejeződik be a pályázati anyag postára adásával. Megbízóink igényeinek megfelelően részt veszünk a komplex pályázati folyamat megvalósításában az első lépéstől az utolsóig. Levesszük a pályázat elkészítésével járó összes terhet a pályázó válláról, a kötelező fenntartási időszak (3-5 év) végéig.

Feladatunk, hogy a megbízó érdekeit a legmesszebbmenőkig képviseljük úgy, hogy közben a pályázati elvárásoknak is maximálisan megfeleljünk.
Filozófiánk:

Szakértelem, tisztesség, diszkréció. Erre a három pillérre helyeztük a hangsúlyt, amikor meghatároztuk azt,
hogy milyen irányelvek alapján szeretnénk mindennapi munkánkat végezni.

  • Hiszünk a szakértelemben: a kiváló minőségű munka elkötelezett hívei vagyunk. Tevékenységünket a szakmai elhivatottság és precíz munkaszervezés jellemzi.
  • Hiszünk a tisztességes üzletpolitikában: működésünk során partnereinket minden esetben korrekt módon tájékoztatjuk és kiszolgáljuk, ezt a hozzáállást partnereinktől is elvárjuk.
  • Hiszünk a diszkrécióban: mivel munkánk partnereink innovációs és fejlesztési elképzeléseinek megvalósítására épül, így minden esetben diszkréten kezeljük megbízóink üzleti ügyeit.
Hírlevél
Kiemelt referenciáink
20 nyertes pályázat Házi és közösségi komposztálást népszerűsítő mintaprojekt pályázati kategóriában
A mintaprojektek összesen több mint 160 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültek.
Zöldikék Kistérségi Környezetvédelmi Lakossági Tanácsadó Iroda
A projekt 31,2 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Játszótér építése Öskü, Hajmáskér és Sóly településeken az Árvalányhaj Turisztikai Egyesület által
Játszótér építése Öskü, Hajmáskér és Sóly településeken az Árvalányhaj Turisztikai Egyesület által
A Gizella Hotel és Étterem szálláshely- és turisztikai szolgáltatás bővítése
A projekt 61,6 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése az Iniciál Autóház Kft-nél
A projekt közel 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.